Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

...................................................................
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Állatimádó vagy?
Szívesen töltenéd a szabadidődet állatokkal?
Olvass tovább!

Kedves Fiatal Állatbarátok!

Kis "állatbirodalmunk" a Zuglóban (XIV. kerületben) lévő Dorozsmai utcában lelkes állatbarát számára egy lenyűgöző hely.

Sokféle állat tartása, tenyésztése, az állatokkal való foglalkozás lehetősége mind olyan dolog, amire egy igazi állatbarát vágyik.

Főleg fiatalok jelezték nekünk, hogy szívesen jönnének önkéntes alapon segítőnek, hogy - akár szakmai gyakorlatként is - állatok közt lehessenek, velük foglalkozhassanak.

Hogy mi mivel is foglalkozunk pontosan?

A teljesség igénye nélkül egy kis lista:

Kaméleontenyészetünk:http://www.chameleonvillage.hu/

Sünitenyészetünk:

http://www.varjuvolgyi.hu/tenyeszetunkrol

Gekkó tenyészetünk:

http://www.leopardgekko.hu/

Tücsöktenyészet stb. És van egy frissen indított állateleség boltunk a Blahán. www.allatozoo.hu Mindezek mellett pedig sok más izgalmas, állatos projekten is dolgozunk. :)

A sorozatos kérések miatt arra gondoltunk, hogy mostantól szívesen látnánk lelkes, ambiciózus fiatalokat önkéntes segítő alapon tenyészetünkben.

Ha állatbarát, állatbolond vagy, és a fenti sorok olvasása során felvetődött benned, hogy szívesen segítenél nekünk valamilyen módon, akkor íme pár gondolat arról, hogy mi mit tudunk neked adni:

Amit nyújtani tudunk:

- Állatokkal foglalkozhatsz, amikor nálunk vagy
- Láthatod / tapasztalatot szerezhetsz többféle állat tartásában, tenyésztésében, egészségvédelmében
- Az előre megállapodott időszak végén egy elismerő oklevelet adunk neked :)
- Ha jól megy a munka, és valami olyan állathoz lenne kedved, amit még nem tartunk, akkor beszerezzük, és rád bízzuk a tartását, tenyésztését
- Kreativitás! - Lehet, hogy tele vagy jó ötletekkel. Mi szívesen vesszük őket. Talán szívesen írnál egzotikus állatokról cikkeket és jelentetnéd meg valahol. Örülünk neki, már hozzá is foghatsz! Talán szívesen tartanál óvodákban, iskolákban rövid kis állatbemutatókat gyerekeknek. Nagyon klassz! Gyere és kezdd el!

Mi lehet ebből?

Ha hozzánk kerülsz, tőled függ majd, hogy milyen munkát végzel nálunk. Ha ügyes vagy az egyszerűbb munkákkal (pl. általános takarítás), akkor hamar rád bízzuk pár állat ellátását. Ha az is jól megy, akkor a gondjaidra bízunk egy állatcsoportot a vele járó felelősséggel együtt. És így tudsz lépni szépen előre tovább és tovább. Hogy hova tudsz eljutni, az tőled függ. Ha ímmel-ámmal dolgozol, akkor ez a hely nem neked való. De ha precízen, megbízhatóan, felelősséggel végzed a rád bízott munkákat, akkor bármi lehet. Tele vagyunk tervekkel, ötletekkel, megvalósításuknak csak az szab határt, hogy nem vagyunk elegen.

Amire szükségünk van tőled:

- Minimum 16 éves kor (betöltött)
- Lelkes, barátságos hozzáállás az állatokhoz - az állatozás kell, hogy a fő érdeklődési köröd legyen
- Nem lehet gondod azzal, hogy egy állatot, pl. kaméleont, sünt, tücsköt, sáskát kézbe vegyél
- Nem lehet gondod azzal, hogy állatokat takarítasz, almozol
- Pontos, gyors munkavégzés
- Pozitív hozzáállás

Nem csak az állatokkal, de a hozzájuk kapcsolódó tevékenységekben is szükségünk van segítségre. Így ha értesz bármi egyébhez, azt szívesen vesszük. Pl. autóvezetés, marketing, szervezés, kiselőadások tartása gyerekeknek, fotózás, írás, levelezés, kisfilmek készítése, grafikai munkák stb. Minden segítséget szívesen veszünk.

Figyelmeztetés:

Fontos tudnod, hogy az állatokkal való foglalkozás nagyrészt az állatok ellátásából (takarítás, etetés, itatás) áll, nem pedig simogatásukból, megfigyelésükből, bár természetesen ez utóbbiakra is van lehetőség.
Megnyerte a tetszésedet a dolog? Ha igen, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot! Átolvassuk, és ha tudunk fogadni, akkor visszajelzünk.


Neved:
E-mail címed:
Telefonszám:
Születési éved:
Lakhelyed (Település, kerület):
Jelenleg tanulsz? Dolgozol? Fejtsd ki!
Miben tudnál nekünk segíteni?
Milyen hosszú ideig tudnál segíteni?
Miért szeretnél hozzánk jönni?
Jövőbeli terveid a állatokkal kapcsolatban (nem kötelező)
Üzeneted (nem kötelező):
Fotó / CV feltöltése (nem kötelező)