Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

...................................................................
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Pároztasd nőstény kaméleonodat nálunk!


Kedves kaméleon tulajdonos!

Kaméleon tenyésztők vagyunk. Íme egy bemutató film rólunk:Szívesen vesszük, ha elhozod nőstény kamélenodat hozzánk egy pásztorórára. :) Mivel a nőstények így is, úgyis fognak tojni, így jobb, ha a tojások termékenyek, és akkor lehet belőle kis kaméleon. Ez szórakoztató és izgalmas is. :)

Ha a lány kamélonod már minimum kb. 8-9 hónapos, és megfelelően volt táplálva és vitaminoozva, akkor valószínűleg megfelelő az idő ahhoz, hogy pároztatni lehessen.

Ha hozzánk elhozod, akkor megmutatjuk a fiúnak, és egyből kiderül, hajlandó-e a párzásra. Ha igen, akkor maga a párzás akár 10 perc alatt is megtörténik. Előfordul azonban, hogy nem lesz sikeres párzás annak ellenére, hogy a csaj hajlandó rá. Akkor érdemes nálunk hagyni egy-két napot. Sikeres párzás után a kamit elviheted, lehet nálad otthon. Pár héttel később fog tojást rakni. A tojásrakással kapcsolatban minden tudnivalóval ellátunk majd.

A tojásokat vissza tudod majd hozzánk hozni, hogy a tojásokat szakszerűen kikeltessük. A pároztatásért és a keltetésért cserébe megálapodás szerint a kikelt kaméleonok egy részét (általában 50%-át) kérjük. A többit vagy elviheted, és nevelheted, eladhatod, vagy mi megvásároljuk őket tőled. Ha a fenti feltételekkel érdekel a dolog, vedd fel velünk a kapcsolatot ITT! A pároztatás díjmentes!!

Megjegyzés:

Fiú kaméleont nem tudsz hozni pároztatni, csak nőstényeket!